Valkeakoskelainen monilahjakkuus

Henkilöhaastattelu on julkaistu Omavoiman asiakaslehdessä kesäkuussa 2023. Teksti Anna-Mari Nyyssönen & Juhani Fredrikson. Kuva Koju film company Oy.

Miten päädyit energia-alalle?

Kesällä 2015 Valkeakosken Energialta soitettiin ja kysyttiin sähkönmyyntihommiin. Sillä tiellä ollaan edelleen. Kauppaa ja pääasiassa teknistä kauppaa olen tehnyt sekä myyjänä että ostajana käytännössä koko työurani, eli liki 35 vuotta.

Mikä on parasta työssäsi?

Asiakkaat, ehdottomasti. Parhaita hetkiä ovat ne, kun on voinut ratkaista asiakkaan ongelman. Asiakaspalvelussa rakastan hankalia ja selvittelyä vaativa tapauksia.

Erilaisia työpäiviä tuli tehtyä tässä kevään mittaan, kun olin Omavoiman mainosvideon tuotannossa mukana. Olin itse mukana kuvauksissa ja äänitin spiikkien raakavedokset kotona. Näiden raakaversioiden pohjalta äänisuunnittelija työsti mainosten lopulliset ääniraidat.

Mainostuotannon tekeminen oli äärimmäisen mielenkiintoista. Paljon live-esityksiä tehneenä oli hienoa päästä näkemään ja kokemaan, miten illuusio luodaan televisiotuotannossa, kun ei olla ”suorassa lähetyksessä”. Laadukkaan jäljen saaminen vaatii todella paljon ammattitaitoa ja osaamista – huolimatta siitä, että tekniikkakin on nykyään hyvin kehittynyttä.

Mitä vapaa-aikaasi kuuluu?

Valkeakosken kaupunginteatterilla on tullut touhuttua vuodesta 1989 lähtien lähes kaikkea, mitä teatteritoimintaan kuuluu. Pääasiassa musiikkia ja näyttelemistä, mutta yhden produktion ohjaaminenkin mahtuu mukaan. Muusikontöitä olen myös tehnyt liki neljäkymmentä vuotta sekä pää- että sivutoimisesti, mutta nyt muusikkoura on jäähdyttelyvaiheessa ja olen siirtynyt juhlijoiden tanssittamisesta rakkaan vaimoni tanssittamiseen tanssilavoilla. Toki erilaisia musiikkialan töitä, kuten nuotinnuksia ja musiikkitaustoja teen jonkin verran edelleen.

Juhani eli Jussi Fredrikson asuu ja työskentelee Tampereen kupeessa Valkeakoskella Omavoiman myyntiasiantuntijana.

Paikalliset palvelupisteet ja ajanvaraus

Palvelemme paikallisilla toimipisteillä yhteistyössä omistajiemme kanssa. Katso paikkakuntakohtaiset osoitteet, aukioloajat ja ajanvarausmahdollisuudet alta.

Eino Salmelaisen katu 23,
39500 Ikaalinen
Avoinna ma-pe klo 9-16.

Vihtorinkatu 2
23800 Laitila
Avoinna ma-pe klo 9-11 ja 12-15, ei ajanvarausmahdollisuutta toistaiseksi.

Tasalanaukio 1 2.krs
21200 Raisio

Kairakatu 4
26100 Rauma
Avoinna ma-pe klo 12-15.
Ajanvarauksella asiointi mahdollista myös klo 9-10.45.

Varaa käyntiaika Raumalle

Teollisuustie 12
37600 Valkeakoski
Avoinna ajanvarauksella ti-to klo 9-15.

Varaa käyntiaika Valkeakoskelle

Elovainiontie 18 B
33470 Ylöjärvi
Avoinna ajanvarauksella ma, to ja pe klo 9-15.

Varaa käyntiaika Ylöjärvelle