Siirry sisältöön

Sähkösopimuksen tilaus Omavoimalta

Voit tutustua kaikkiin sähkösopimuksiin ja tehdä sähkösopimuksen kanssamme turvallisesti Online-palvelussa. Kuluttajansuojalaki muuttuu 1.10.2023, jonka vuoksi sähkösopimuksen solmiminen edellyttää jatkossa vahvaa tunnistautumista (pankkitunnukset tai mobiilivarmenne). 

Huomaathan, että sähkönmyyjän tai -sopimuksen vaihtotilanteessa sopimus voi alkaa aikaisintaan 15 vrk kuluttua sopimuksen tilaamisesta. Muuton yhteydessä sopimuksen aloitus onnistuu yleensä muutamassa arkipäivässä. Asiakaspalvelun ruuhkautumisen vuoksi sopimuksen aloitus voi venyä.

Toistaiseksi teemme toimitusvelvollisia OMA Huoleton -sopimuksia ainoastaan Leppäkosken Sähkö Oy:n, Rauman Energia Sähköverkko Oy:n, Vakka-Suomen Voima Oy:n ja Valkeakosken Energia Oy:n verkkoalueille.  

Kantaverkkoyhtiö Fingridin ylläpitämästä Datahub-palvelusta näet helposti nykyisen sähkönmyyntisopimuksen päättymispäivän. Tarkasta määräaikaisen sopimuksen päättymispäivä ennen uuden sopimuksen tilaamista, niin sähkösopimuksen päivittäminen sujuu mutkattomasti.