Siirry sisältöön

Paikallinen johdossa

Meillä Omavoimassa on johtoajatuksina ystävällinen palvelu, luotettavuus ja vastuullisuus. Ja se, että paikallinen tekee hyvää.

Lännen Omavoimasta Omavoimaksi

Lännen Omavoima Oy on Rauman Energia Oy:n ja Vakka-Suomen Voima Oy:n yhdessä perustama ja omistama sähkönmyyntiyhtiö, joka aloitti toimintansa 1.1.2009. Omavoima laajeni Pirkanmaalle vuoden 2022 alussa, kun uusiksi osakkaiksi Tampereen seudulta tulivat Leppäkosken Energia ja Valkeakosken Energia. Samassa yhteydessä nimemme muuttui Lännen Omavoimasta Omavoimaksi.

Kulutusvaikutus ja sähkönhinta

Palveleva paikallinen sähkönmyyjä

Tavoitat meidät helposti puhelimitse, sähköisesti ja palvelupisteidemme kautta. Palvelemme paikallisilla toimipisteillä yhteistyössä omistajiemme kanssa. Omavoiman omistavat neljä vakavaraista paikallista energiayhtiötä: Leppäkoski Group, Rauman Energia, Valkeakosken Energia ja Vakka-Suomen Voima.

Näet paikkakuntakohtaiset osoitteet, aukioloajat ja ajanvarausmahdollisuudet verkkosivuiltamme. Olemme mukana myös paikallistapahtumissa, Tampereen alueen tapahtumakalenterin löydät täältä. Turun ja rannikkoseudun tapahtumakalenterin näet täällä.

Omavoima työnantajana

Omavoima on merkittävä energia-alan ratkaisujen myyjä Länsi-Suomessa ja Pirkanmaalla. Liikevaihtomme on noin 70 milj. euroa ja yhtiöllä on noin 65 000 asiakasta. Paikallisuus on meille tärkeää nyt ja tulevaisuudessa. Palvelupisteemme sijaitsevat Ikaalisissa, Laitilassa, Raisiossa, Raumalla, Valkeakoskella ja Ylöjärvellä.

Ajankohtaista