Siirry sisältöön

Sähkösopimukset kotiin

Hanki sinulle sopiva sähkösopimus kotiin tai vapaa-ajan asunnolle luotettavalta kumppanilta. Tarjoamme Priima-pörssisähköä, toistaiseksi voimassa olevaa sopimusta sekä määräaikaista sähkösopimusta. Jos omistat aurinkovoimalan, voit myydä meille ylijäämäsähkösi solmimalla OMA Mikrotuotanto -sopimuksen.

Sähkösopimukset kotiin

Apua sähkösopimuksen valintaan

Vaikka sähkösopimuksen ostaminen onkin helppoa, sen valinta ei välttämättä sitä ole, sillä vaihtoehtoja on paljon. Sähkösopimuksen valintaa varten tärkeintä on tietää, paljonko sähköä käytät, mitä tällä hetkellä siitä maksat ja mitä sopimukseltasi odotat. Oletko valmis seuraamaan sähkön hinnan vaihteluita vai haluatko hinnoittelultaan vakaamman sopimuksen? Sivuiltamme löydät lisätietoa:

Johdossa on hyvä paistatella.

Omavoimalta saat apua oman aurinkovoimalan hankintaan kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Huolellinen suunnittelu, ammattitaitoinen asennus sekä kaikki tarvittava apu paikalliselta aurinkosähkön asiantuntijalta kuuluvat kokonaispakettiin. Voit hankkia aurinkopaneelit myös rahoituksella, hinnat alkaen 70 euroa/kk.

Ajankohtaista