Siirry sisältöön

Palvelumme kotitalouksille

Sopiva sähkösopimus kotiin ja vapaa-ajan asunnolle paikalliselta palvelevalta Omavoimalta. Aurinkopaneeleita ja sähköauton latauspisteitä toimitamme Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella.

Tee sähkösopimus kotiin tai vapaa-ajan asuntoon

Edullinen sähkösopimus etsinnässä? Tee sähkösopimus netissä. Meiltä saat tilattua helposti sähkönkulutukseen sopivan sähkösopimuksen. Tarjoamme muun muassa Priima-pörssisähköä, toistaiseksi voimassa olevaa sopimusta sekä määräaikaista yhden vuoden sähkösopimusta. Sivun laidasta löydät vinkkimme ja oppaamme sähkösopimuksen valintaan. Paikallisesti omistettu Omavoima myy sähköä kaikkialle Suomeen.

Tuota sähköä aurinkovoimalalla

Omaan sähkönkulutukseesi sopivat aurinkopaneelit. Palvelemme aurinkosähköasioissa omistajiemme lähialueilla eli Satakunnan, Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueella. Meiltä saat kaiken mitä tarvitset aurinkosähkön avaimet käteen ‑ratkaisuna. Huolellinen suunnittelu, ammattitaitoinen asennus sekä kaikki tarvittava apu paikalliselta aurinkopaneelien asiantuntijalta kuuluvat palveluumme.

Auton lataus kotona tai vapaa-ajan asunnolla

Autamme sopivan latauslaitteen kartoituksessa, varmistamme latauslaitteen sopivuuden juuri sinun tarpeisiisi ja hoidamme halutessasi asennuksen. Latauslaitteet mahdollistavat dynaamisen kuormanhallinnan, mahdollisen oman aurinkovoimalan tuotannon hyödyntämisen sekä latauksen ajoituksen pörssisähkön edullisille tunneille. Tarjoamme latauslaitteita kiinteällä asennuksella tai suoraan voimavirtapistorasiaan kytkettävänä mallina.

Paikallinen sähkönmyyjä Tampereen seudulla

Omavoiman omistavat Pirkanmaalla Leppäkoski Group ja Valkeakosken Energia. Paikalliset toimipisteet sijaitsevat Ikaalisissa, Valkeakoskella ja Ylöjärvellä, joissa autamme mm. sähköauton latausasioissa yhteistyössä omistajiemme kanssa.

Leppäkoski Group

Leppäkoski-konserni tarjoaa Pirkanmaalla sähkö-, kaukolämpö- ja maakaasupalveluja sekä energiaratkaisuja. Tytäryhtiö Leppäkosken Sähkön verkkoalueeseen kuuluvat Hämeenkyrö, Ikaalinen, Jämijärvi, Kihniö, Parkano ja Ylöjärvi. Leppäkosken Lämpö palvelee myös Nokialla ja Ulvilassa.

Valkeakosken Energia

Valkeakosken Energia on paikallinen energiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen sähkönsiirtopalveluita, kaukolämpöä ja maakaasua. Valkeakosken Energian omistaa Valkeakosken kaupunki.

Varsinais-Suomen ja Satakunnan paikallinen sähkönmyyjä

Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa Omavoiman omistajat ovat Rauman Energia ja Vakka-Suomen Voima. Palvelemme paikallisilla palvelupisteillä Laitilassa, Raisiossa ja Raumalla yhteistyössä omistajiemme kanssa.

Rauman Energia

Rauman Energia -konserni on Rauman kaupungin omistama energiayhtiö, joka palvelee asiakkaita kaukolämmön, valokuidun, sähkönsiirron ja sähköntuotannon osalta.

Vakka-Suomen Voima

Vakka-Suomen Voiman juuret ovat syvällä satavuotisessa historiassa. Jakeluverkkoalueeseen kuuluvat Eura, Eurajoki, Kustavi, Laitila, Mynämäki, Pyhäranta, Rauma, Uusikaupunki ja Vehmaa. Sähkönjakelun lisäksi VSV-konserni tarjoaa mm. kaukolämpöä, valokuitua sekä sähkösuunnittelua.