Siirry sisältöön

Aurinkopaneelit kotiin

Aurinkovoimala kotikatolle paikalliselta Omavoimalta edullisella osamaksulla, myös ilman käsirahaa. Kokeile laskurilla, millaiset aurinkopaneelit sopisivat kotisi tai vapaa-ajan asuntosi katolle.

Aurinkopaneelit kotiin paikalliselta

Aurinkovoimalan hankinta edessä? Omavoima auttaa, kun haluat aurinkopaneelit kotiin Pirkanmaan, Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueilla. Meiltä saat huolellisen suunnittelun ja ammattitaitoisen asennuksen sekä tarvittavan avun paikalliselta aurinkosähkön asiantuntijalta.

Mika Rasaa voit pyytää kartoituskäynnille Tampereen alueella, eli jos asuinpaikkasi on esim. Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi, Valkeakoski, Lempäälä tai Ikaalinen. Peter Kunze auttaa aurinkosähköjärjestelmissä Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella, eli mm. Rauman, Laitilan, Raision ja Turun seudulla.

Aurinkovoimalalla lataat sähköautoa

Aurinkopaneelit tuottavat virtaa sähköauton tai ladattavan hybridin lataukseen. Veloituksettomalla aurinkosähköjärjestelmän kartoituskäynnillä huomioidaan aurinkovoimalan mitoituksen lisäksi myös mahdollinen sähköauton lataus ja kiinteistön kokonaiskulutus. Aurinkosähköasiantuntijamme osaavat auttaa erilaisten latausasemien ja latauslaitteiden suhteen.

Kokemuksia Omavoiman aurinkovoimaloista

Aurinkopaneelit pientaloon

Kiinnostaako osittainen omavaraisuus sähköntuotannossa, mutta aurinkopaneelipaketin hankinta mietityttää? Kokosimme sivuille monipuolisesti tietoa aurinkovoimaloihin liittyen. Varaamalla maksuttoman aurinkosähkön kartoituskäynnin asiantuntijamme tulee paikan päälle käymään läpi sopivan aurinkovoimalan sijoittelua, kokoa ja auttaa valitsemaan oikeanlaisen aurinkosähköjärjestelmän.

Aurinkopaneelien asennus omakotitalon katolle

Videolla näytämme, kuinka aurinkovoimala asennetaan omakotitalon katolle Omavoiman helpossa avaimet käteen -paketissa. Aurinkovoimalan mitoittaminen suhteessa kulutukseen ja aurinkopaneelien järkevä sijoittelu suhteessa ilmasuuntiin on varmistettu jo aurinkosähköjärjestelmän suunnitteluvaiheessa.