Siirry sisältöön

Tietoa sähköstä ja meistä

Meillä Omavoimassa on johtoajatuksina ystävällinen palvelu, luotettavuus ja vastuullisuus.

Paikallinen tekee hyvää

Lännen Omavoima Oy on Rauman Energia Oy:n ja Vakka-Suomen Voima Oy:n yhdessä perustama ja omistama sähkönmyyntiyhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2009. Omavoima laajeni Pirkanmaalle vuoden 2022 alussa, kun uusiksi osakkaiksi mukaan tulivat Tampereen seudulta Leppäkosken Energia ja Valkeakosken Energia. Samassa yhteydessä nimemme muuttui Lännen Omavoimasta Omavoimaksi.

Paikallinen sähkönmyyjä Pirkanmaalla

Omavoiman omistavat Tampereen seudulla Leppäkoski Group ja Valkeakosken Energia. Paikalliset toimipisteet sijaitsevat Ikaalisissa, Valkeakoskella ja Ylöjärvellä, joissa autamme mm. sähköauton latausasioissa yhteistyössä omistajiemme kanssa.

Leppäkoski Group

Leppäkoski-konserni tarjoaa Pirkanmaalla sähkö-, kaukolämpö- ja maakaasupalveluja sekä energiaratkaisuja. Leppäkoski on juuristaan ylpeä yritys, jonka perustussanat luettiin tammikuussa 1919 Ikaalisissa parkanolaisen kyläsepän Jooseppi Rytilän johdolla. Tytäryhtiö Leppäkosken Sähkön verkkoalueeseen kuuluvat Hämeenkyrö, Ikaalinen, Jämijärvi, Kihniö, Parkano ja Ylöjärvi. Leppäkosken Lämpö palvelee myös Nokialla ja Ulvilassa.

Valkeakosken Energia

Valkeakosken Energia on paikallinen energiayhtiö, joka tuottaa energiapalveluita vastuullisesti kilpailukykyiseen hintaan ja huolehtii energian toimitusvarmuudesta. Asiakkaille tarjotaan sähkönsiirtopalveluita, kaukolämpöä ja maakaasua. Valkeakosken Energian omistaa Valkeakosken kaupunki.

kokemuksia omavoiman asiakaspalvelusta

Paikallinen sähkönmyyjä Länsi-Suomessa

Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa Omavoiman omistajat ovat Rauman Energia ja Vakka-Suomen Voima. Palvelemme paikallisilla palvelupisteillä Laitilassa, Raisiossa ja Raumalla yhteistyössä omistajiemme kanssa.

Rauman Energia

Rauman Energia -konserni on Rauman kaupungin omistama ja se tarjoaa laadukkaita energiapalveluja kilpailukykyiseen hintaan. Rauman Energia palvelee asiakkaita kaukolämmön, valokuidun, sähkönsiirron ja sähköntuotannon osalta.

Vakka-Suomen Voima

Vakka-Suomen Voiman juuret ovat syvällä satavuotisessa historiassa, jolloin sähkönjakelu aloitettiin Uudessakaupungissa vuonna 1909. Vakka-Suomen Voiman sähkönjakeluverkko ulottuu yhdeksän kunnan alueelle Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Jakeluverkkoalueeseen kuuluvat Eura, Eurajoki, Kustavi, Laitila, Mynämäki, Pyhäranta, Rauma, Uusikaupunki ja Vehmaa. Sähkönjakelun lisäksi VSV-konserni tarjoaa mm. kaukolämpöä, valokuitua sekä sähkösuunnittelua.

Kokemuksia Omavoiman asiakaspalvelusta

Palvelemme useassa eri kanavassa ja mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti. Puhelinpalvelumme ja myyntihenkilömme ovat saaneet kiitosta asiantuntijuudesta, nopeudesta sekä ystävällisestä palvelusta. Asiakkaitamme miellyttivät myös puhelinpalvelun rauhallisuus, pörssisähkön hintakiinnitysmahdollisuudet sekä aiempaa tarkempi spot-sähkön esitystapa Online-palvelussa.

Parannettavaa asiakkaat löysivät sähköisten palveluiden kirjautumisesta, puhelinpalvelun vastausnopeudesta sekä energiankulutustietojen esitysmuodosta. Kehitämme Online-palvelua saadun palautteen perusteella asiakkaita paremmin palvelevaksi.

Ajankohtaista