OMA Huoleton -sähkösopimus

Toistaiseksi voimassa olevassa OMA Huoleton -sähkösopimuksessa hintamuutokset perustuvat markkinahintoihin ja niistä tiedotetaan vähintään kuukautta ennen uuden hinnan voimaantuloa. 

Teemme OMA Huoleton -sopimuksia ainoastaan Leppäkosken Sähkö Oy:n, Rauman Energia Sähköverkko Oy:n, Vakka-Suomen Voima Oy:n ja Valkeakosken Energia Oy:n verkkoalueille.

Miksi valita OMA Huoleton -sopimus

  • Sopimus voimassa toistaiseksi, ei sitoutumista määräajaksi ja päivitettävissä 14 vrk ilmoitusajalla
  • Hintamuutoksista ilmoitetaan vähintään yksi kuukausi ennen hintamuutosta, hinnanlaskuilmoitukset asiakkaan eduksi voivat saapua myös lyhyemmällä varoitusajalla
  • Omavoiman toimitusvelvollinen sähkösopimus Leppäkosken Sähkö Oy:n, Rauman Energia Sähköverkko Oy:n, Vakka-Suomen Voima Oy:n ja Valkeakosken Energia Oy:n verkkoalueilla
  • Sopimus päivitettävissä uusiutuvasti tuotetuksi +0,868 snt/kWh lisämaksulla (hinta voimassa 1.1.2024 alkaen)
Hinta 1.5.2023 alkaenHinta sis. alv 24%
Yleissähköenergiamaksu14,90 snt/kWh
perusmaksu3,95 €/kk
Kausisähkötalviarkipäivä19,80 snt/kWh
muu aika12,80 snt/kWh
perusmaksu4,95 €/kk
Yöpäiväsähköpäivä, klo 07-2218,90 snt/kWh
yö, klo 22-079,90 snt/kWh
perusmaksu4,95 €/kk

OMA Huoleton – usein kysyttyä

Yleissähkö on mittaustapa eli sähkötariffi, jossa sähkön energiamaksu on vuorokauden ja vuodenajasta riippumatta aina sama. Yleissähkö sopii kerros- ja rivitaloasuntoihin, joissa ei ole sähkölämmitystä.

Kausisähkö-tuotteella on kaksi energian hintaa eli talviarkipäivä ja muu aika. Talviarkipäivä tarkoittaa arkipäiviä maanantaista lauantaihin aikavälillä 1.11.-31.3. Muun ajan hinnoittelu pätee talvikaudella sunnuntaisin ja aikavälillä 1.4.- 31.10. Kausisähkö sopii hyvin sähkölämmittäjille ja muille, joiden sähkön käyttö on suurta koko vuoden sähkönkulutus huomioiden.

Yöpäiväsähkö eli kaksiaikasähkö soveltuu sähkölämmittäjille ja asiakkaille, joiden sähkönkulutus painottuu klo 22 jälkeiseen aikaan. Sähkölämmittäjien ja sähköauton lataajien kannattaa tutustua Priima-pörssisähköön, sillä pörssisähkön tuntihinnat ovat yleensä edullisempia yöaikaan.

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus tarkoittaa sopimusta, joka ei ole sidottu tiettyyn päättymisajankohtaan. Tällainen sopimus on voimassa niin kauan kuin haluat sen jatkuvan ja sopimus voidaan irtisanoa 14 vrk irtisanomisajalla milloin tahansa.

OMA Huoleton on Omavoiman ns. perussopimus, jota tarjoamme toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena alueilla, joissa olemme toimitusvelvollinen myyjä. Omavoima on toimitusvelvollinen sähkönmyyjä Leppäkosken Sähkö Oy:n, Rauman Energia Sähköverkko Oy:n, Vakka-Suomen Voima Oy:n ja Valkeakosken Energia Oy:n verkkoalueille.

Ilmoitamme hintamuutoksista 30 vrk ennen niiden voimaan tuloa. Hinnanlaskuilmoitukset asiakkaan eduksi voivat saapua myös lyhyemmällä varoitusajalla. Ellei asiakas ole valinnut sähköistä asiakkuutta, lähetämme hintakirjeet perinteisen paperipostin välityksellä.