Siirry sisältöön

Sähkötarjous kotiin

Sähkösopimustarjous kotiin

Sähkötarjousta vailla? Täytä sähkötarjouslomake ja teemme sinulle sähkösopimustarjouksen kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Jos nykyinen sähkösopimuksesi on määräaikainen, voit silti täyttää lomakkeen. Kerro nykysähkösopimuksesi päättymisajankohta lomakkeen kalenterikohdassa, niin lähetämme sähkötarjouksen, kun sähkösopimuksesi on umpeutumassa.

Jos sähkösopimus on voimassa toistaiseksi tai et tiedä nykyisen sähkösopimuksen päättymispäivää, voit valita kalenterista kuluvan päivän eli tarjouspyynnön lähetyspäivän. Tällöin otamme yhteyttä sähkötarjouksen osalta mahdollisimman pian.

Sähkötarjous kotiin

Oletko Omavoiman nykyinen asiakas vai uusi asiakas?(Pakollinen)
PP slash KK slash VVVV
Valitse kalenterista nykysopimuksesi päättymispäivä. Jos sähkösopimuksesi on voimassa toistaiseksi tai et tiedä sen päättymispäivää, valitse kalenterista tarjouspyynnön jättöpäivä eli kuluva päivä.
Haluatko lisätietoja Omavoiman aurinkosähköjärjestelmistä ja aurinkopaneelipaketeista?(Pakollinen)
Haluatko lisätietoja Omavoiman sähköautojen latauslaitteista?(Pakollinen)
Uutiskirjelupa(Pakollinen)
Tietojen käsittelylupa(Pakollinen)

Sähkötarjous kotiin – usein kysytyt

Ei. Voit pyytää sähkötarjousta kotiin tai vapaa-ajan asunnolle sitoumuksetta. Olemme yhteydessä sähkötarjouksen osalta ja käymme eri sopimusvaihtoehtoja läpi.

Sähkösopimus kotiin

Teemme sähkötarjouksen samalla kertaa myös useampaan kohteeseen. Jos haluat sähkötarjouksen vakituisen asunnon lisäksi esim. kesämökille, voit kertoa kesämökin osoite- ja sähkönkulutustiedot lisätietoa-kentässä.

Omavoima on paikallisesti omistettu sähkönmyyjä, mutta teemme sähkösopimuksia ja tarjoamme energiaohjauspalvelua valtakunnallisesti ympäri Suomen.

Aurinkovoimaloiden ja latauslaitteiden osalta palvelemme paikallisesti omistajiemme lähialueilla. Tampereen alueella omistajamme ovat Leppäkoski Group ja Valkeakosken Energia. Voit pyytää veloituksetonta aurinkosähkön tai latauspisteen kartoituskäyntiä mm. paikkakunnilla Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Pirkkala, Kangasala, Lempäälä, Valkeakoski, Ikaalinen, Parkano ja Jämijärvi.

Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella omistajamme ovat Rauman Energia ja VSV-konserni. Aurinkopaneelien ja latauslaitteiden osalta palvelemme mm. paikkakunnilla Rauma, Laitila, Turku, Raisio, Naantali, Paimio ja Kaarina.

Jos haluat asioida henkilökohtaisesti Tampereen, Turun tai Rauman seudulla löydät verkkosivuilta ajanvarausmahdollisuudet ja paikallisten palvelupisteidemme aukioloajat.

Voit pyytää oman sähkötarjouksen tarjouspyyntölomakkeella halutessasi, vaikka määräaikainen sähkösopimuskautesi olisi päättymässä Omavoiman kanssa. Voit myös tutustua sopimusuusinta-sivun sähkösopimusvaihtoehtoihin ja tehdä uuden sähkösopimuksen esitäytetyillä tiedoilla kirjautumalla Online-palveluun.