Uudistunut Online-palvelu

Omavoiman uudistunut Online-palvelu yhdistää kulutusraportoinnin, sopimusuusinnan ja asioinnin. Palvelua on kehitetty yhdessä asiakkaidemme kanssa. Katso mitä kaikkea Onlinessa voi tehdä!

1. Tarkkaa tietoa energiankulutuksesta

Online-palvelu tarjoaa monipuolisesti tietoa sähkönkulutuksesta. Voit tarkastella energiankäyttösi jakautumista vuorokausittain tai vuodenajoittain sekä seurata kulutustasi päivä-, tunti- ja kuukausitasolla. Näet myös sähkönkäytön huippu-ja keskitehon. Lisäksi näet vastaavat tiedot omistamasi aurinkovoimalan osalta. Raportointipalvelusta voit ladata tietoja esimerkiksi Exceliin.

2. Laskuarkisto ja maksutilanne

Löydät palvelusta lasku- ja sopimustietosi. Voit muun muassa tulostaa kopion laskusta tai tarkistaa maksutilanteen. Laskut ovat nähtävillä käyttöpaikkakohtaisesti eli voit selata kulutuslaskuja ja aurinkovoimalan tuotannon hyvityslaskuja samasta näkymästä. Eräpäivän siirto tehdään edelleen laskutuskumppanimme Lowellin Oma Lowell -palvelussa.

3. Sopimuksia ja viestikanava

Solmi uusi sopimus tai päivitä nykysopimustasi helposti! Sopimuksen solmimisen edellytyksenä on vahva tunnistautuminen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Näin voimme noudattaa kuluttajasuojalakia ja taata asiakkaidemme tietosuojan.
Voit myös lähettää meille viestejä. Kirjautuneena käyttäjänä viestittelet meille jo valmiiksi tunnistautuneena ja pääsemme vastaamaan viesteihin nopeasti. Onlinessa voit myös tarkastaa ja päivittää asiakastietojasi.

4. Pohdituttaako kulutusvaikutus?

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme kulutusvaikutuksen laskennan jopa edellisen 12 kk ajalta. Kulutusvaikutuksella tarkoitetaan asiakkaan kulutuksen mukaisen keskihinnan ja pörssisähkön keskihinnan erotusta. Kulutusvaikutus huomioidaan sähkön laskutushinnassa Omavoimalla vain Priima-asiakkailla ja kulutusvaikutustieto esitetään kaikille asiakkaille informatiivisena lisätietona. Kulutusvaikutuksen laskentaa voi hyödyntää, jos suunnitelmissa on siirtyä pörssisähköön. Priima-asiakkailla kulutusajankohta vaikuttaa sähkön laskutushintaan joko nostavasti (positiivinen kulutusvaikutus) tai laskevasti (negatiivinen kulutusvaikutus).

5. Apua Onlinen-palvelun käyttöönottoon

Olemme koonneet nettisivuillemme kattavasti tietoa ja ohjeita Online-palvelun käytöstä. Löydät apua mm. rekisteröitymiseen ja palvelunkäyttöön mobiililaitteella. Nettisivujemme ohjepankissa on kuvallisia ohjeita, jotka auttavat käyttämään palvelua vaihe vaiheelta. Lisäämme ohjeita saamamme palautteen perusteella.

Rekisteröidy Online-palveluun täältä.