Siirry sisältöön

Tee sähkösopimustilaus Omavoimalta

Tutustu kaikkiin sähkösopimuksiin ja tee sähkösopimus turvallisesti Online-palvelussa. Kuluttajansuojalain vuoksi sähkösopimus tehdään vahvasti tunnistautuen (pankkitunnukset tai mobiilivarmenne). Huom! Jos olet jo Omavoiman asiakas, etkä halua kirjautua Onlineen, valitse kohdassa syy sähkösopimuksen tekoon ”Siirrän sopimuksen Omavoimalle”.  

Uusi tai päivitä olemassa oleva sähkösopimus

Oletko uusimassa Omavoiman määräaikaista sopimusta tai haluatko päivittää olemassa olevan Omavoiman sopimuksen toiseen? Helpoin tapa hyväksyä jatkotarjous tai päivittää sopimus on Online-palvelussa kirjautuneena käyttäjänä (kohta Omat tiedot/Sopimukset, painike Päivitä sopimus), jolloin omat tietosi on täytetty valmiiksi puolestasi.

Asioitko omaisesi puolesta?

Jos haluat tehdä sähkösopimuksen jonkun toisen puolesta, ole suoraan yhteydessä puhelinpalveluumme. Online-palvelun Tee sähkösopimus -toiminto solmii sähkösopimuksen aina sen henkilön nimiin, joka tunnistautuu palveluun omilla pankkitunnuksillaan. Valtakirjat esim. kuolinpesän asioiden hoitoon löydät täältä.

Tietoja sähkösopimuksen aloituksesta

Sähkönmyyjän tai sähkösopimuksen vaihtotilanteessa sopimus voi alkaa aikaisintaan 15 vrk kuluttua sopimuksen tilaamisesta. Muuton yhteydessä sopimuksen aloitus onnistuu yleensä muutamassa arkipäivässä. Asiakaspalvelun ruuhkan vuoksi sopimuksen aloitus voi venyä. 

Kantaverkkoyhtiö Fingridin ylläpitämästä Datahub-palvelusta näet nykyisen sähkönmyyntisopimuksen päättymispäivän. Tarkasta määräaikaisen sähkösopimuksen päättymispäivä ensin ja tee uusi sähkösopimus vasta tarkastuksen jälkeen, niin sähkösopimuksen teko sujuu mutkattomasti.

OMA Huoleton -sähkösopimus Omavoiman toimitusvelvollinen sopimus Leppäkosken Sähkö Oy:n, Rauman Energia Sähköverkko Oy:n, Vakka-Suomen Voima Oy:n ja Valkeakosken Energia Oy:n verkkoalueilla.

tee sähkösopimus onlinessa asiointi omavoima

Tee sähkösopimus – vinkkejä sopimusvalintaan

Teetkö sähkösopimusta kotiin? Paikalliset energiayhtiöomistajamme sijaitsevat Tampereen seudulla (Leppäkoski Group ja Valkeakosken Energia) sekä Raumalla ja Vakka-Suomessa, mutta myymme sähköä ja palvelemme valtakunnallisesti. Sivuiltamme löydät vinkkejä sähkösopimuksen valintaan, kun edessä on sähkösopimuksen teko kotiin. Sähkösopimusvalintaa varten on hyvä tietää, paljonko sähköä käytät, mitä siitä nyt maksat ja mitä sähkösopimukselta odotat. Haluatko seurata sähkön tuntihinnan vaihteluita ja ajoittaa sähkönkulutustasi? Vai onko sinulle paras sähkösopimus vakaahintainen, eikä tuntihintojen seuraaminen ole sinua varten? Sivuiltamme löydät lisätietoa: