Oskari Hiipakka on Omavoiman uusi toimitusjohtaja

Omavoiman uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Oskari Hiipakka. Vastavalittu sähkömarkkinoiden ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen aloittaa uudessa tehtävässään 3. huhtikuuta.

”Minulle on kunnia tulla johtamaan Omavoimaa ja otan toimitusjohtajan tehtävät vastaan nöyrin mielin, mutta innokkaana. Kun tutustuin Omavoimaan sekä sen strategiaan, vakuutuin siitä, että kyseessä olisi erittäin mielenkiintoinen tehtävä ja yritys, jonka tarinaa haluan olla mukana rakentamassa yhdessä tiimin kanssa”, kertoo Hiipakka.

Oskari Hiipakka siirtyy Omavoiman palvelukseen Vattenfall Oy:stä. Nykytehtävässään Oskari on johtanut asiantuntijaosastoa, joka vastaa kuluttaja- ja pienasiakasmyynnin tuote- ja lisäpalveluportfoliosta sekä suojaussalkusta Pohjoismaissa. Vattenfallin kahdeksan vuoden työkokemuksen lisäksi Hiipakka on toiminut viiden vuoden ajan Nordic Green Energyllä.

”Olemme hyvin tyytyväisiä, että saimme Omavoiman johtoon kokeneen sähkömarkkinoiden ammattilaisen. Muutoksen kourissa olevalla sähkömarkkinalla jatkamme uusien palveluiden kehittämistä asiakkaillemme ja uuden päämäärätietoisen toimitusjohtajan vetämänä Omavoiman tarina jatkuu vahvana”, kommentoi hallituksen puheenjohtaja Jari Tauluvuori.

Omavoiman toimitusjohtaja Oskari Hiipakka

Lisätiedot:
hallituksen puheenjohtaja
Jari Tauluvuori
jari.tauluvuori(at)raumanenergia.fi

Omavoima on merkittävä sähkönmyyjä ja energiaratkaisujen toimittaja Länsi-Suomessa ja Pirkanmaalla. Liikevaihtomme on noin 60 milj. euroa ja yhtiöllä on tällä hetkellä noin 60 000 asiakasta. Paikallisuus on meille tärkeää nyt ja tulevaisuudessa. Palvelupisteemme sijaitsevat Ikaalisissa, Laitilassa, Raisiossa, Raumalla, Valkeakoskella ja Ylöjärvellä.