Siirry sisältöön

Määräaikainen sähkösopimus taloyhtiölle

Valitse taloyhtiöllesi Omavoiman sähkösopimus vuosikohtaisella hinnoittelulla, jolloin voit vakauttaa vuosihintoja taloyhtiön tarpeisiin sopien. Vuosikohtaisiin hintoihin lisätään tai vähennetään aina käyttöpaikkakohtainen kulutusvaikutus

Jos asiakkaan hallinnassa olevien käyttöpaikkojen yhteenlaskettu vuosikulutus on yli 2000 MWh, teemme erillisen tarjouksen tarkempiin kulutustietoihin perustuen.

Määräaikainen sähkötarjoussopimus taloyhtiölle

Vuosi 2024
  • Perusmaksu 5 €/kk (alv 0%)
  • Energiamaksu 7,45 snt/kWh (alv 0%) +/- kohdekohtainen kulutusvaikutus
Vuosi 2025
  • Perusmaksu 5 €/kk (alv 0%)
  • Energiamaksu 5,60 snt/kWh (alv 0%) +/- kohdekohtainen kulutusvaikutus
Vuosi 2026
  • Perusmaksu 5 €/kk (alv 0%)
  • Energiamaksu 5,40 snt/kWh (alv 0%) +/- kohdekohtainen kulutusvaikutus

Hinnat eivät sis. alv 24%, verkonhaltijan siirtomaksuja eivätkä sähköveroja. Pidätämme oikeuden tarkistaa asiakkaan luottotiedot ja olla vahvistamatta sähkösopimusta. Sopimus on voimassa aina määräaikaisena vuosikohtaisesti, sopimus voi alkaa myös kesken vuotta. Hinnat voimassa tarjoushetkellä ja pidätämme oikeuden päivittää määräaikaisten sopimuskausien hintoja markkinatilanteen mukaisesti.
Tarjoushinnat pätevät vain alle 2000 MWh käyttöpaikkojen yhteenlasketulle kulutukselle, tämän ylittävien kulutusten osalta teemme erillisen sähkötarjouksen. Sopimus voi alkaa nykyisen määräaikaisen tai toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen jälkeen ja sopimus ei korvaa nykyistä määräaikaista sopimusta.

Ota yhteyttä

Yrityssähkösopimuksen tarjouspyyntö TALOYHTIÖTUOTE

Haluan sähkötarjouksen edustamalleni taloyhtiölle.(Pakollinen)
Olen kiinnostunut seuraavista sopimuskausista(Pakollinen)
Uutiskirjelupa(Pakollinen)
Tietojen käsittelylupa(Pakollinen)