Omavoiman toimitusjohtaja vaihtuu

Omavoima Oy:n toimitusjohtaja Jesse Ruotsalainen on irtisanoutunut tehtävästään siirtyessään uusiin haasteisiin talon ulkopuolelle.

”Omavoiman laajentuminen Pirkanmaalle saatiin onnistuneesti toteutettua vuoden 2022 alussa. Venäjän hyökkäyssodan laukaisema energiakriisi haastoi koko energiatoimialaa. Sähkömarkkinatilanne on rauhoittunut ja yhtiön tulosodotus tälle vuodelle on varovaisen positiivinen. Yhtiön osalta tilanne on hyvä. Henkilökohtaisella tasolla energiakriisi on vaatinut merkittävän panostuksen työelämään.  Alakouluikäisten lasten isänä keskittyminen on ollut useasti työelämän asioissa ja nyt itselle tarjoutui uusi mahdollisuus syventää osaamistani talon ulkopuolella, mikä toivottavasti helpottaa tilannetta”, kiteyttää Ruotsalainen.

”Kiitämme Jesseä arvokkaasta työpanoksesta laajentuneen Omavoiman ensimmäisinä toimintavuosina. Yritysjärjestelyn jälkeen yhtiön palveluprosessit ja toiminta ovat vakaalla pohjalla. Kehitystyön ansiosta julkaisemme uusia palveluita, joilla Omavoima voi palvella nykyisiä ja uusia asiakkaitaan entistä paremmin sähkönkäyttöön liittyvissä asioissa. Yhtiön kannalta ajankohta on sopiva uuden vetäjän etsimiseksi”, kertoo hallituksen puheenjohtaja Jari Tauluvuori.

Korvaavan henkilön rekrytointiprosessi aloitetaan pikimmiten.

Lisätiedot:
hallituksen puheenjohtaja
Jari Tauluvuori
jari.tauluvuori(at)raumanenergia.fi

Omavoima on merkittävä sähkönmyyjä ja energiaratkaisujen toimittaja Länsi-Suomessa ja Pirkanmaalla. Liikevaihtomme on noin 60 milj. euroa ja yhtiöllä on tällä hetkellä noin 60 000 asiakasta. Paikallisuus on meille tärkeää nyt ja tulevaisuudessa. Palvelupisteemme sijaitsevat Ikaalisissa, Laitilassa, Raisiossa, Raumalla, Valkeakoskella ja Ylöjärvellä.