Tietoa Omavoimasta

Lännen Omavoima Oy on Rauman Energia Oy:n ja Vakka-Suomen Voima Oy:n yhdessä perustama ja omistama sähkönmyyntiyhtiö, joka aloitti toimintansa 1.1.2009. Omavoima laajeni Pirkanmaalle 1.1.2022 kun uusiksi osakkaiksi mukaan tulivat Leppäkosken Energia ja Valkeakosken Energia.

Omavoima on merkittävä energiaratkaisuiden myyjä niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaille Länsi-Suomessa ja Pirkanmaalla. Yhtiöllä on noin 65000 asiakasta ympäri Suomea. Aktiivinen ja asiantunteva myynti- ja asiakastyö sekä verkottunut toiminta takaavat Omavoiman menestyksen.

Omavoima hankkii myymänsä sähkön tukkumarkkinoilta sekä omistajayhtiöiden tuotanto-osuuksista ja myy sähkön loppuasiakkailleen edullisesti ja luotettavasti. Omavoima palvelee paikallisissa pisteissään Ikaalisissa, Laitilassa, Raisiossa, Raumalla, Valkeakoskella ja Ylöjärvellä.

Omavoiman toimialueena sähkönmyynnissä, aurinkopaneeleissa ja sähköautojen latausratkaisuissa Varsinais-Suomessa ovat Rauma, Laitila, Raisio, Uusikaupunki, Kustavi, Taivassalo, Vehmaa, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Vahto, Rusko ja Aura. Pirkanmaalla palvelemme pääosin alueella Parkano, Jämijärvi, Ikaalinen, Hämeenkyrö, Nokia, Ylöjärvi ja Valkeakoski.