Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

14,90 snt/kWh

Perusmaksu: 3,95 €/kk

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jonka hinnantarkistukset ilmoitetaan aina 30 vrk ennakkoon.

Tilaa OMA Huoleton

OMA Huoleton on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Toistaiseksi voimassa olevassa OMA Huoleton -sähkösopimuksessa hintamuutokset perustuvat markkinahintoihin ja niistä tiedotetaan vähintään kuukautta ennen uuden hinnan voimaantuloa. OMA Huoleton -sähkösopimus on voimassa toistaiseksi. Laskemme OMA Huoleton sopimuksen hintaa 1.4.2023 ja uudelleen 1.5. alkaen, lisätietoa täältä >>

Huom! Toistaiseksi teemme OMA Huoleton -sopimuksia ainoastaan Leppäkosken Sähkö Oy:n, Rauman Energia Sähköverkko Oy:n, Vakka-Suomen Voima Oy:n ja Valkeakosken Energia Oy:n verkkoalueille. OMA Huoleton -sopimus on Omavoiman toimitusvelvollinen sähkösopimus edellä mainittujen verkkoyhtiöiden alueella.

Kiinnostaako vakaa hinta? Tutustu Priima-pörssisähköön, jonka hinnan voit sitoa 1-21 kk pituisiin määräaikaisiin jaksoihin. Huomaathan, että voit lisäksi saada säästöä määräaikaisesta hinnasta, jos ajoitat kulutustasi pörssisähkön edullisemmille tuntihinnoille.

Huhti- ja toukokuun alussa voimaan astuvat hinnat on esitetty alla. Huhtikuun loppuun saakka käytössä on arvonlisäveron määräaikaisen alennuksen vuoksi 10% arvonlisäverokanta. Toukokuun alussa palaamme tavanomaiseen 24% arvonlisäverokantaan.

Hinta 1.4.2023 alkaen Hinta sis. alv 10% Hinta sis. alv 24%
Yleissähkö energiamaksu 22,90 snt/kWh 25,81 snt/kWh
  perusmaksu 3,51 €/kk 3,95 €/kk
       
Kausisähkö talviarkipäivä 26,20 snt/kWh 29,53 snt/kWh
  muu aika 20,70 snt/kWh 23,33 snt/kWh
  perusmaksu 4,39 €/kk 4,95 €/kk
       
Yö/päiväsähkö päivä, klo 07-22 27,50 snt/kWh 31,00 snt/kWh
  yö, klo 22-07 17,80 snt/kWh 20,70 snt/kWh
  perusmaksu 4,39 €/kk 4,95 €/kk
Hinta 1.5.2023 alkaen Hinta sis. alv 24%
Yleissähkö energiamaksu 14,90 snt/kWh
  perusmaksu 3,95 €/kk
     
Kausisähkö talviarkipäivä 19,80 snt/kWh
  muu aika 12,80 snt/kWh
  perusmaksu 4,95 €/kk
     
Yö/päiväsähkö päivä, klo 07-22 18,90 snt/kWh
  yö, klo 22-07 9,90 snt/kWh
  perusmaksu 4,95 €/kk

> Tilaa OMA Huoleton

Voit päivittää OMA Huoleton -sopimuksen pienellä lisähinnalla uusiutuvasti tuotetuksi. Valitse uusiutuvasti tuotettu, puhdas energia helposti valitsemalla OMA Vihreä -tuote.

Tiesitkö, että...

Yleissähkö on mittaustapa eli sähkötariffi, jossa sähkön energiamaksu on vuorokauden ja vuodenajasta riippumatta aina sama. Yleissähkö sopii kerros- ja rivitaloasuntoihin, joissa ei ole sähkölämmitystä.

Kausisähkö-tuotteella on kaksi energian hintaa eli talviarkipäivä ja muu aika. Talviarkipäivä tarkoittaa arkipäiviä maanantaista lauantaihin aikavälillä 1.11.-31.3. Muun ajan hinnoittelu pätee talvikaudella sunnuntaisin ja aikavälillä 1.4.- 31.10. Kausisähkö sopii hyvin sähkölämmittäjille ja muille, joiden sähkön käyttö on suurta koko vuoden sähkönkulutus huomioiden.

Yö/päiväsähkö eli kaksiaikasähkö soveltuu sähkölämmittäjille ja asiakkaille, joiden sähkönkulutus painottuu klo 22 jälkeiseen aikaan. Sähkölämmittäjien ja sähköauton lataajien kannattaa tutustua Priima-pörssisähköön, sillä pörssisähkön tuntihinnat ovat yleensä edullisempia yöaikaan.

Omavoima huomioi arvonlisäveron määräaikaisen alennuksen (1.12.2022 - 30.4.2023 kulutusta koskien) automaattisesti kaikilla sähkönmyyntilaskuillaan ja ensimmäisen alennetun verokannan mukaisen laskun toimitamme tammikuussa 2023. Viimeinen alennetun arvonlisäveronkannan mukainen lasku toimitetaan toukokuussa 2023.

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus - Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus?

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on joustava vaihtoehto, sillä sen voi irtisanoa milloin tahansa. Se sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille tai henkilöille, jotka eivät tiedä tarkkaan tulevaisuuden suunnitelmistaan. Toisaalta, sopimus voi olla epävakaa, sillä sähkön hinta voi vaihdella. Vakaa hinta ja parempi ennustettavuus voidaan saavuttaa esimerkiksi määräaikaisella sopimuksella, mutta silloin tulee sitoutua tiettyyn ajanjaksoon. Valinta riippuu henkilökohtaisista tarpeista ja mieltymyksistä.

Mitä tarkoittaa toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus?

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus tarkoittaa sopimusta, joka ei ole sidottu tiettyyn päättymisajankohtaan. Tällainen sopimus on voimassa niin kauan kuin haluat sen jatkuvan; Sopimus voidaan irtisanoa milloin tahansa. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus on yleinen muun muassa sähkö-, vesi- ja vuokrasopimuksissa.

Mitä eroa on toistaiseksi voimassa olevalla sähkösopimuksella ja määräaikaisella sähkösopimuksella?

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on sopimus, joka ei ole rajattu tiettyyn päivämäärään tai tiettyyn aikajaksoon. Tämä tarkoittaa, että sopimus on voimassa niin kauan kuin haluat pitää sen voimassa. Määräaikainen sähkösopimus on sidottu tiettyyn päivämäärään tai tiettyyn aikajaksoon. Kun sopimus päättyy, sinun on solmittava uusi sopimus tai tehtävä jatkosopimus.

Miten irtisanon toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen?

Voit irtisanoa toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen milloin tahansa. Irtisanominen onnistuu ottamalla meihin yhteyttä. Kuluttajasuojalain mukaan toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen voi irtisanoa 14 vuorokauden irtisanomisajalla.

Voiko toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimuksen hinta muuttua?

Kyllä, toistaiseksi voimassa oleva sopimuksen hinta voi muuttua, mutta tällaiset muutokset ilmoitetaan etukäteen.