Siirry sisältöön

E-laskuehdotus verkkopankkiin

Tilaa e-laskuehdotus Omavoimalta suoraan omaan verkkopankkiisi alla olevalla lomakkeella. Lähetämme e-laskuehdotuksia verkkopankkeihin toukokuusta alkaen ja toukokuussa saapuva sähkölasku toimitetaan vielä perinteisellä paperipostilla.
Yleiset ohjeet e-laskun käyttöönottoon löydät täältä.

Ehdotuksen tilaamiseksi tarvitaan joko asiakasnumero tai syntymäaika ILMAN henkilötunnuksen loppuosaa. Asiakasnumeron löydät tuoreimman sähkömyyntilaskun oikeasta yläkulmasta, kentästä nimeltään Asiakasnumero. Kaikille sähköpostiosoitteensa jättäneille lähetämme vielä erikseen sähköpostin, kun e-laskuehdotus on nähtävillä verkkopankissa. Huomaathan, että jos et itse hyväksy e-laskuehdotusta verkkopankissa, saapuvat laskut jatkossakin paperisina.

Jos paperilaskusi on hukkunut, löydät sähkölaskujen pdf-kopiot myös Online-palvelusta, Omat tiedot-osiosta.

E-laskuehdotuksen tilaaminen

E-laskuehdotus

Täytä alla olevista kentistä toinen, joko Asiakasnumero tai Syntymäaika. Syntymäaika ilmoitetaan muodossa xx.xx.xxxx ILMAN henkilötunnuksen loppuosaa.
Uutiskirjelupa(Pakollinen)
Tietojen käsittelylupa(Pakollinen)

E-laskut usein kysytyt

E-lasku on hyvin turvallinen laskutusvaihtoehto, joka saapuu perille myös mahdollisten postinkulun katkosten aikaan. E-lasku toimitetaan aina suoraan omaan verkkopankkiin ja pankit tunnistavat e-laskun lähettäjän ja maksajan. Kun tilaat sähkölaskun e-laskuna, ovat laskun tiedot aina valmiiksi oikein syötettyinä eli maksu menee varmasti oikealle tilille.

Voit muokata e-laskun tietoja verkkopankissasi. Voit muuttaa esimerkiksi e-laskun maksutiliä tai aikaistaa eräpäivää. Voit myös muokata e-laskutilauksen asetuksia siten, että tietyn summan alittavat laskut menevät maksuun automaattisesti tietyltä tililtä, mutta rajaa suuremmat summat pitää hyväksyä erikseen.

Otettuasi digipostipalvelu-Kivran käyttöösi, saat automaattisesti kaikilta palvelun käyttöönottaneilta tahoilta postit Kivraan. Kivraan siirtyvät ainoastaan paperipostit ja esim. sähköpostilaskut, mutta olemassa olevat e-laskusopimukset eivät muutu. Jos haluat siirtää e-laskusi Kivraan, pitää e-laskusopimus purkaa erikseen.