Siirry sisältöön

Sähköinen sähkölasku

Kannustamme asiakkaita säästämään luontoa ja paperia kevään 2024 sähkölaskukampanjassa. Laskukampanjan aikana sähköiseen laskuun siirtyneiden kesken arvotaan Verkkokauppa.comin 100 euron lahjakortti. Kampanja-aikana voit myös tilata e-laskuehdotuksen suoraan omaan verkkopankkiisi, jolloin e-laskuun siirtyminen käy hyvin helposti. Lisäpalkintona kaikki digipostipalvelu Kivraan siirtyneet asiakkaat saavat vaivanpalkaksi suoraan Kivra-sovellukseen R-kioskin kahvikupongin.

Tarvittaessa saat lisätietoja digilaskuista verkkosivuiltamme sekä puhelimitse numerosta (02) 880 0880. Palvelemme puhelimitse arkisin klo 8-20.

Sähkölaskukampanjan ehdot:

Kampanjan järjestäjä

Omavoima Oy, Vihtorinkatu 2, 23800 Laitila, Y-tunnus: 2209312-1
Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä kampanja-arvonta liity mitenkään Facebookiin.

Osallistumisoikeus ja palkinto

Kampanjaan osallistuvat automaattisesti kaikki kampanja-aikana sähkölaskunsa digikanaviin siirtäneet Omavoiman asiakkaat. Digikanaviksi lasketaan sähköpostilasku, e-lasku, OmaPosti ja Kivra. Kampanjan pääpalkintona on 100 (sadan) euron Verkkokauppa.com lahjakortti. Arvonta suoritetaan kampanja-ajan päätyttyä.

Kampanjaan eivät voi osallistua Omavoiman työntekijät tai henkilöt, jotka ovat muuten osallistuneet kampanjan valmisteluun.

Kampanja-aika

Kampanja-aika alkaa 12.3.2024 ja päättyy 30.6.2024. Asiakkaan ei tarvitse ilmoittautua kampanjaan erikseen ja Omavoima voi julkaista voittajan etunimen ja asuinpaikkakunnan ilman erillistä ilmoitusta.

Omavoima voi keskeyttää kampanjan ilman erillistä ilmoitusta.

Järjestäjän vastuu

Omavoima ei vastaa mahdollisista kilpailuun vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista. Digipostipalvelu Kivra vastaa R-kioskin kahvikuponkien toimituksesta.

Muut ehdot

Osallistumalla kampanjaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Omavoima varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kampanjan perustellusta syystä.