OMA Yritys 24 kk -sähkösopimus

OMA Yritys 24 kk sähkösopimus on vakaa valinta, sillä kahden vuoden määräaikaisella sähkön hinta ja kuukausimaksu pysyvät muuttumattomina 24 kuukauden ajan.

Jos määräaikainen sähkösopimus ja vakaa hinta kiinnostavat, huomaathan Priimaplus-pörssisähkön, jossa on mahdollista vakauttaa hintaa 3-21 kk pituisille määräaikaisille jaksoille. Priimaplus-sopimukseen kuuluu myös veloituksetta hinnankiinnityspalvelu, jossa sähkömarkkinan ammattilaiset tarkkailevat hintaa puolestasi ja tekevät hintakiinnityksiä, kun markkinatilanne on sopiva.

Miksi valita määräaikainen yrityssähkösopimus?

  • Vakaa hinta koko sopimuskaudelle – budjetointi helpottuu
  • Sopii hyvin erilaisille kulutusprofiileille, sähkönkäytön ajankohta eli kulutusvaikutus ei vaikuta hinnoitteluun
  • Päivitä sopimus uusiutuvasti tuotetuksi +0,70 snt/kWh lisämaksulla
Hinta sis. alv 0%Hinta sis. alv 24%
perusmaksu3,99 €/kk4,95 €/kk
energiamaksu7,85 snt/kWh9,73 snt/kWh

Määräaikainen yrityssähkösopimus – UKK

Sähkösopimus päättyy aina muuton yhteydessä, olipa kyseessä määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Tee siis muuton yhteydessä uusi sopimus uuteen käyttöpaikkaan ja päätä vanha sopimus.

Määräaikaisessa sähkösopimuksessa ei ole irtisanomismahdollisuutta. Muuttotilanteessa määräaikainen sähkösopimus voi kuitenkin päättyä ennen sopimuskauden loppumista.

Määräaikaisen sähkösopimuksen hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan, vaikka sähkömarkkinoilla hinnat nousisivat tai laskisivat. Määräaikainen sähkösopimus tuo vakautta, sillä hinta pysyy samana vuorokauden ja vuoden ajasta riippumatta.

Saat lähempänä sähkösopimuksen päättymistä meiltä uuden jatkotarjouksen jatkaaksesi haluamallasi sopimuksella. Jos jatkosopimusta ei solmita, niin sähkösopimuksesi jatkuu toistaiseksi voimassa olevilla hinnoilla. Näin varmistamme jatkuvan sähkön toimituksen eikä käyttöpaikka jää sopimuksettomaan tilaan. Kun olet saanut jatkotarjouksen, pääset uusimaan sopimuksesi helposti Online-palvelussamme.