Siirry sisältöön

Siirry digipostipalvelu Kivraan

Omavoiman sähkölaskut ja muun viestinnän saat tilattua suoraan digipostipalvelu Kivraan. Kivra on ilmainen digipostipalvelu, joka kokoaa tärkeät dokumentit yhteen turvalliseen ja helppokäyttöiseen sovellukseen. Palveluun voi vastaanottaa sopimuksia, palkkakuitteja, pääsylippuja, laskuja ja muuta digipostia yli 40 000 yritykseltä ja organisaatiolta Suomessa.

Otettuasi ilmaisen digipostipalvelun käyttöösi, saat jatkossa automaattisesti kaikilta palvelun käyttöönottaneilta yrityksiltä ja organisaatioilta postit Kivraan. Paperipostit ja sähköpostilaskut siirtyvät Kivraan, mutta olemassa olevat e-laskusopimukset pysyvät voimassa ellei e-laskusuostumusta peruuta. Kivran käyttöönoton jälkeen näet edelleen sähkölaskukopiosi myös Online-palvelusta.

Kivran käyttöönottoon saat apua Kivran asiakaspalvelusta sähköpostitse osoitteesta tuki(a)kivra.fi tai puhelimitse numerosta 0753 258335 (mpm/pvm). Kivran asiakastuki on avoinna arkisin klo 9-16.

Ota Kivra nyt käyttöön – saat kahvikupongin R-kioskille

Kivran Kuppi kuumaa -kampanjassa nautiskelet digitaalisen postin lisäksi ilmaisesta kahvista. Lataamalla Kivra-sovelluksen puhelimeesi ja rekisteröitymällä ilmaiseen palveluun kampanja-aikana (19.2.-31.7.2024), saat kahvikupongin toimitettuna Kivraasi. Kupongilla voit käydä hakemassa ilmaisen kahvin itsellesi miltä tahansa R-kioskilta ympäri Suomen. Kahvikuponkeja on rajoitetusti, kaikki tiedot kahvikampanjasta täältä.

Miksi Kivra-digiposti?

  • Saat kootusti kaiken digipostisi samaan paikkaan.
  • Voit maksaa laskuja Kivran kautta, palvelu muistuttaa eräpäivän lähestymisestä.
  • Saat arkistoitua kaikki tärkeät asiakirjat digitaalisena samaan paikkaan.
  • Voit hoitaa asioita läheisten kesken jakamalla oikeudet Kivra-kansioon. Näin toimien voit maksaa sähkölaskun iäkkään sukulaisen tai opiskelevan nuoren puolesta helposti palvelun kautta.

Näin saat Kivran käyttöön

  • Jos sähkölaskusi saapuu paperisena tai sähköpostilla, lataa Kivra-sovellus sovelluskaupasta tai käytä palvelua selaimella
  • Rekisteröidy Kivraan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  • Rekisteröitymisen jälkeen saat kaiken Omavoiman postin kuten sähkölaskut ja sopimusvahvistukset digipostina suoraan Kivraan