Siirry sisältöön

Mikä Online-palvelulle nimeksi?

Uudistimme Online-palvelumme ja julkaisimme uuden palvelun yhteistyössä Rauman Energian ja Vakka-Suomen Voiman kanssa innokkaimmille testikäyttäjille alkukesästä 2023. Vuoden verran palvelua on hiottu asiakaspalautteen perusteella ja nyt haluamme antaa palvelulle oman nimen. Tällä hetkellä palvelua on kutsuttu Online-palveluksi, mutta mikä voisi olla sen lopullinen nimi?

Online-palvelusta löydät mm. sähkölaskuarkiston, laskukopiot, kulutusraportoinnin ja tietoa omasta kulutusvaikutusluvustasi. Voit lähettää viestiä tai antaa palautetta sekä tarkistaa yhteystiedot tai sähkösopimuksen päättymispäivän. Uuteen palveluun tarvitaan uudet tunnukset, jotka luodaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Vanhat OMA Online käyttäjätunnukset eivät tietosuojasyistä toimi uudessa palvelussa.

Osallistumisohjeet nimikilpailuun – voita 300 euron lahjakortti Verkkokauppa.comiin

  • Kirjaudu palveluun olemassa olevilla tunnuksilla tai luo uudet tunnukset Rekisteröidy-toiminnon kautta
  • Tutustu palveluun ja sen ominaisuuksiin ja mieti, mikä nimi kuvaisi palvelua parhaiten
  • Lähetä nimiehdotuksesi joko palvelun ylävalikon Ota yhteyttä – toiminnolla tai oikean alakulman Ota yhteyttä -napin kautta
  • Valitse toiminto Viestit, paina painiketta Uusi viesti
  • Valitse viestin aiheeksi alasvetovalikosta Nimikilpailu, täydennä oma nimiehdotuksesi avoimeen kenttään ja paina Lähetä-nappia
Kulutusvaikutus ja sähkönhinta

Nimikilpailun säännöt ja ehdot

Kampanjan järjestäjä

  • Omavoima Oy, Vihtorinkatu 2, 23800 Laitila, Y-tunnus: 2209312-1
  • Rauman Energia Oy, Kairakatu 4, 26100 Rauma, Y-tunnus 1088470-0
  • Vakka-Suomen Voima Oy, Vihtorinkatu 2, 23800 Laitila, Y-tunnus: 0134492-1
  • Facebook (Meta) ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä kampanja-arvonta liity mitenkään Facebookiin.

Osallistumisoikeus ja palkinto

Nimikilpailuun osallistuvat automaattisesti kaikki kampanja-aikana nimiehdotuksen Online-palvelun kautta lähettäneet. Online-palvelun kautta lähetettävällä lomakkeella valitaan viestin aiheeksi ylävalikosta ”Nimikilpailu”. Koska palvelulla on vaikea keksiä nimeä ilman Online-palvelun käyttöä ei muiden kanavien kautta saapuneita nimiehdotuksia huomioida kampanjan arvonnassa.

Nimikilpailun palkintona arvotaan 300 (kolmensadan) euron arvoinen lahjakortti Verkkokauppa.com ketjuun. Palkinnon toimituksesta sovitaan henkilökohtaisesti voittajan kanssa. Omavoima, Rauman Energia ja Vakka-Suomen Voima pidättävät oikeuden lahjoittaa lisäpalkintoja hyville nimiehdotuksille ja olla valitsematta lopullista Online-palvelun uutta nimeä nimiehdotusten joukosta.

Kampanjaan eivät voi osallistua Omavoiman työntekijät tai henkilöt, jotka ovat muuten osallistuneet kampanjan valmisteluun.

Kampanja-aika

Kampanja-aika alkaa 12.6.2024 ja päättyy 12.8.2024. Omavoima voi julkaista voittajan etunimen ja asuinpaikkakunnan ilman erillistä ilmoitusta.

Omavoima voi keskeyttää kampanjan ilman erillistä ilmoitusta.

Järjestäjän vastuu

Omavoima ei vastaa mahdollisista kilpailuun vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista.

Muut ehdot

Osallistumalla kampanjaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Omavoima varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää nimikilpailun perustellusta syystä.