Siirry sisältöön

Messuarvonnan ehdot:

Kampanjan järjestäjä

Omavoima Oy, Vihtorinkatu 2, 23800 Laitila, Y-tunnus: 2209312-1
Facebook (Meta) ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä kampanja-arvonta liity mitenkään Facebookiin.

Osallistumisoikeus ja palkinto

Kampanjaan osallistuvat automaattisesti kaikki kevään ja alkukesän paikallistapahtumissa arvontalomakkeen täyttäneet henkilöt. Kampanjapalkintona arvotaan kahden hengen yhden vuorokauden kylpylälahjakortti. Lahjakortti sisältää yöpymisen kahden hengen huoneessa sekä kylpylä/allasosaston vapaan käytön. Kampanjan voittaja saa valita kylpylälahjakortin esim. seuraavien kylpylöiden joukosta: Ikaalinen Spa, Naantali Spa & Hotel ja Scandic Eden Nokia.

Kampanjaan eivät voi osallistua Omavoiman työntekijät tai henkilöt, jotka ovat muuten osallistuneet kampanjan valmisteluun.

Kampanja-aika

Kampanja-aika alkaa 20.4.2024 ja päättyy 30.6.2024. Omavoima voi julkaista voittajan etunimen ja asuinpaikkakunnan ilman erillistä ilmoitusta.

Omavoima voi keskeyttää kampanjan ilman erillistä ilmoitusta.

Järjestäjän vastuu

Omavoima ei vastaa mahdollisista kilpailuun vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista.

Muut ehdot

Osallistumalla kampanjaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Omavoima varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kampanjan perustellusta syystä.