Messuarvonnan säännöt

Messuarvonnan säännöt

Arvonnan säännöt

Kampanjan järjestäjä

Omavoima Oy, Vihtorinkatu 2, 23800 Laitila, Y-tunnus: 2209312-1
Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä kampanja-arvonta liity mitenkään Facebookiin.

Osallistumisoikeus

Päivittäistavarakaupan lahjakortin arvontaan osallistuvat kaikki kampanja-aikana 13.5.-12.6.2022 arvontalomakkeen messutapahtumissa täyttäneet henkilöt. Kampanjaan eivät voi osallitua niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

Kampanja-aika

Kampanja-aika alkaa 13.5.2022 ja jatkuu 12.6.2022 saakka. Omavoima voi keskeyttää toistaiseksi voimassa olevan kampanjan ilman erillistä ilmoitusta. Arvonta suoritetaan messulomakkeen täyttäneiden kesken.

Arvontapalkinto

Kampanja-aikana lomakkeen täyttäneiden kesken arvotaan viikolla 24 100 (sadan) euron arvoinen lahjakortti. Arvonnan voittaja voi valita lahjakortin S-ryhmään, K-ryhmään tai Lidlin. Voittajan selvittyä Omavoima ottaa yhteyttä arvonnan voittajaan ja voittajan kanssa sovitaan palkinnon toimittamisesta sekä päivittäistavaraketjun valinnasta. Omavoima pidättää oikeuden julkaista voittajan nimen ilman erillistä pyyntöä.

Kampanjan palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä valittua palkintoa voi toimituksen jälkeen vaihtaa toiseksi.

Järjestäjän vastuu

Omavoima ei vastaa mahdollisista kilpailuun vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista.

Muut ehdot

Osallistumalla kampanjaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Omavoima varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kampanjan perustellusta syystä.