Omavoima työnantajana

Haemme Pirkanmaalle myynnillistä tuotepäällikköä

Omavoima on merkittävä energia-alan ratkaisujen myyjä Länsi-Suomessa ja Pirkanmaalla. Liikevaihtomme on noin 70 milj. euroa ja yhtiöllä on tällä hetkellä noin 65 000 asiakasta. Paikallisuus on meille tärkeää nyt ja tulevaisuudessa. Palvelupisteemme sijaitsevat Ikaalisissa, Laitilassa, Raisiossa, Raumalla, Valkeakoskella ja Ylöjärvellä. Aktiivinen ja asiantunteva myynti- ja asiakastyö sekä verkottunut toiminta takaavat Omavoiman menestyksen.

Etsimme Pirkanmaalle myynnillistä

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan lisäarvotuotteiden myynnistä ja tuotteistuksesta

Mitä tulisit meillä tekemään?

Tärkein tehtäväsi Tuotepäällikkönä on huolehtia energiankäyttöön sidoksissa olevien lisäarvotuotteidemme tuotteistuksesta toimitusketjun muodostamisesta myyntiesitteiden muodostukseen. Lähdet liikkeelle sähköautojen latausratkaisuista ja valmiin tuotteen jälkeen siirryt kehittämään kiinteistön energianhallintaan liittyviä ratkaisuja energiavarastoista energiankäytön ohjaukseen. Työhösi sisältyy tiivistä yhteistyötä sidosryhmien kuten yrityksemme omistajien sekä tarvittavien kumppaneiden kanssa. Viikoittaiset asiakaskäynnit kuuluvat toimenkuvaasi, joten oma auto on ehdoton tässä tehtävässä. Toimipisteesi sijaitsee Ylöjärvellä tai Valkeakoskella ja etätyömahdollisuuksista sovitaan joustavasti.

Mitä me etsimme?

Olet etsimämme henkilö, mikäli työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa sekä sinulla on kokemusta ja teknistä osaamista kiinteistön sähköasennuksista. Sinulla on kiinnostusta energiamarkkinoita ja uusia ratkaisuja kohtaan sekä ymmärrät tuotteistuksen taloudellisine reunaehtoineen. Jotta voit seurata mitä alalla ja maailmalla tapahtuu, sinulla on hallussa suomen kielen lisäksi myös englannin kieli sekä olet suorittanut korkeakoulututkinnon. Etsimme rentoon porukkaamme huumorintajulla varustettua ja oma-aloitteista asiantuntijaa. Emme kuitenkaan etsi taikuria taivaalta vaan tehtävä muokkautuu oikean asenteen omaavan henkilön osalta sopivaksi.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle vastuuta sekä vapautta – meillä ei kytätä tekemistä, vaan luotamme ihmiseen ja jokainen pelaa vahvuuksillaan. Tukea sinulle on tarjolla, sillä tiimimme koostuu alansa huippuammattilaisista, jotka paiskivat töitä tosissaan, mutta ei vakavissaan. Olet ratkaiseva pelaaja kasvavassa tuotesegmentissämme. Työhyvinvoinnistasi huolehditaan muun muassa lounas- ja virike-edulla, työterveyshuollolla sekä vapaaehtoisella vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, niin haluamme kuulla sinusta! Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 13.2.2023 mennessä, mutta toimi nopeasti sillä aloitamme haastattelut välittömästi, kun hakemuksia saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunterit Sami Ansala 040 708 9589, sami.ansala@inhunt.fi ja Antti Leimu 045 310 4210, antti.leimu@inhunt.fi

Hae paikkaa >>