Omavoima työnantajana

Haemme Raisioon energia-alan ratkaisumyyjää

Omavoima on merkittävä energia-alan ratkaisujen myyjä Länsi-Suomessa ja Pirkanmaalla. Liikevaihtomme on noin 70 milj. euroa ja yhtiöllä on tällä hetkellä noin 65 000 asiakasta. Paikallisuus on meille tärkeää nyt ja tulevaisuudessa. Palvelupisteemme sijaitsevat Ikaalisissa, Laitilassa, Raisiossa, Raumalla, Valkeakoskella ja Ylöjärvellä. Aktiivinen ja asiantunteva myynti- ja asiakastyö sekä verkottunut toiminta takaavat Omavoiman menestyksen.

Etsimme nyt energia-alan ratkaisumyyjää Raisioon. Pääasiallinen työtehtäväsi on myydä puhelimitse sähköenergiatuotteiden kuluttajille ja yrityksille, lisäksi tuotevalikoimaasi kuuluvat aurinkosähköjärjestelmät sekä sähköautojen latauspisteratkaisut. Energia-alalla tapahtuu jatkuvasti ja ratkaisumyyjänämme pääset kasvattamaan asiantuntijuuttasi joka päivä.

Panosta tulevaisuuteesi – tule meille myyjäksi!

Työ itsessään on helppo oppia, sinun tarvitsee vain olla avoin ja tarpeeksi rohkea napataksesi luurin käteen.Mietityttääkö onko sinusta myyjäksi? Omavoimalta saat kattavan myyntikoulutuksen sekä jatkuvaa tukea työhösi. Vaikka et vielä olisikaan kaiken kokenut myyntitykki, valmentajamme auttavat kaivamaan piilevät myyntitaitosi esiin. Usko itseesi, niin mekin uskomme sinuun!

Odotamme sinulta

Olet ulospäinsuuntautunut ja ylität asiakkaan odotukset erinomaisella palveluasenteellasi. Omaksut nopeasti uusia asioita ja olet luonteeltasi aktiivinen työmyyrä. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi aktiivista toimintaotetta sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Haluat kasvaa energia-alan ammattilaiseksi ja ennen kaikkea olet aikaansaava tekijä. Tehtävässä sinua mitataan ensisijaisesti myyntitulosten perusteella. Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä luoda myyntiä tukevaa kontaktiverkostoa.

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden kehittyä myyntiasiantuntijaksi energia-alalle

  • Hyvät tuotteet ja palvelut, joita on ilo tarjota asiakkaille

  • Kilpailukykyisen palkkauksen, johon voit itse vaikuttaa, keskiansio myyntineuvottelijoillamme on n. 3000 €/kk

  • Työajat arkisin klo 8-16

  • Henkilöstöedut; lounas- ja matkapuhelinetu

Lisätietoja voit kysyä asiakkuuspäällikkö Kari Hiltuselta, puh 044-2401197. Hae tehtävää piakkoin, kuitenkin viimeistään 16.4.2023 mennessä. Haastattelut aloitetaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae paikkaa >>