Kotoilijalle omakotitaloon

8,45 snt/kWh

Perusmaksu: 3,95 €/kk

Määräaikainen 24 kk

Halpoja yötunteja ma-pe klo 20-07 ja kaikki viikonloput! 100 % vihreä tuote. Hinta arkisin klo 7-20: 11,50 snt/kWh.

Tilaa OMA Koto

OMA Koto 24 kk soveltuu erityisesti sähkölämmittäjille ja kaikille, jotka kuluttavat runsaasti sähköä öisin ja viikonloppuisin

OMA Koto 24 -sähkösopimus

Sopimus on 24 kk määräaikainen. Huomioithan, että sähkön siirtolaskusi määräytyy paikallisen verkkoyhtiösi aikajaottelun mukaisesti. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

– Yö klo 20-07:
8,45 snt/kWh
– Viikonloppu pe klo 20 - ma klo 07:
8,45 snt/kWh
– Päivä ma-pe klo 7-20:
11,50 snt/kWh
– Perusmaksu:
3,95 €/kk

> Tilaa OMA Koto 24 kk
> Ota yhteyttä

Suomen halvin yösähkö ja enemmän "yötunteja"!

  • OMA Koto 24 kk on Suomen ensimmäinen yösähkötuote, jossa saat halvempaa sähköä arkisin jo klo 20 alkaen ja koko viikonlopun perjantai-illasta maanantaiaamuun.
  • OMA Koto 24 kk sisältää 63 % enemmän halpoja yötunteja kuin perinteiset yö-/aikasähkötuotteet. OMA Koto Sähkö -sopimuksessa edullinen yöhinta alkaa jo klo 20. Lisäksi hyödyt halvasta yöhinnasta koko viikonlopun, perjantai-illasta maanantaiaamuun.

100 % vihreä tuote

  • OMA Koto 24 kk on bio- ja vesivoimalla tuotettua sähköä. Sertifioitua vihreää sähköä saadaan mm. Rauman Biovoimasta ja Kyröskosken Voimasta.

Helppo ja huoleton

  • Saat halpaa sähköä 11 tuntia joka arkipäivä ja lisäksi koko pitkän viikonlopun. Useimmiten juuri silloin, kun kotona vietetään eniten aikaa. Säästät joka päivä automaattisesti.

Tyytyväisyystakuu

  • Mikäli et ole tyytyväinen OMA Koto 24 kk -tuotteeseen, voit vaihtaa sen toiseen Lännen Omavoiman määräaikaiseen tuotteeseen 6 kk kuluessa.

Säästä lisää

  • Voit säästää tuntuvasti lisää siirtämällä sähkönkulutustasi edullisille tunneille. Saat niin paljon edullista yösähköä, että ehdit tehdä sillä mitä vain iltaisin ja viikonloppuisin!

Omaa Voimaa