Sähköinen lasku kampanjan säännöt

Sähköistä sähkölaskusi

Omavoiman asiakkaana voit tilata sähkölaskusi e-laskuna, sähköpostilaskuna, Oma Posti -laskuna, yritysasiakkaan verkkolaskuna ja kevään kuluessa myös helppona Kivra-laskuna.

Arvomme kaikkien sähköisen laskun tilaajien kesken kuukausittain lippuja Naantalin Asuntomessuille. Kuukausiarvontaan osallistuvat automaattisesti jo aiemmin sähköisen laskun tilanneet sekä uudet sähköisen laskutustavan valinneet asiakkaamme.

Kampanjan säännöt

Kampanjan järjestäjä

Omavoima Oy, Vihtorinkatu 2, 23800 Laitila, Y-tunnus: 2209312-1
Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä kampanja-arvonta liity mitenkään Facebookiin.

Osallistumisoikeus

Naantalin Asuntomessujen lippuarvontaan osallistuvat kaikki joko kampanja-aikana 1.3.-30.6.2022 sähkölaskunsa sähköisessä muodossa tilanneet sekä jo aiemmin sähköiseen laskuun siirtyneet asiakkaamme. Kampanjaan eivät voi osallitua niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

Kampanja-aika

Kampanja-aika alkaa 1.3.2022 ja jatkuu 5.7.2022 klo 24 saakka. Omavoima voi keskeyttää toistaiseksi voimassa olevan kampanjan ilman erillistä ilmoitusta. Arvonta suoritetaan kuukausittain kampanja-aikana sähköisen laskutuksen piirissä olevien asiakkaiden keskuudesta.

Arvontapalkinto

Kampanja-aikana tai aiemmin sähköiseen laskutukseen siirtyneiden kesken arvotaan viikoilla 14, 18, 23 ja 27 lippuja Naantalin  Asuntomessuille. Asuntomessut järjestetään Naantalissa Luonnonmaan saarella 15.7.-14.8.2022 ja tänä vuonna Asuntomessuihin on mahdollista tutustua myös virtuaalisesti. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki sähköisen laskun valinneet asiakkaat ilman erillistä ilmoittautumista. Kuukausiarvonnan jälkeen Omavoima ottaa yhteyttä arvonnan voittajiin ja voittajan kanssa sovitaan palkinnon toimittamisesta. Omavoima pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet ilman erillistä pyyntöä.

Kampanjan palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä valittua palkintoa voi toimituksen jälkeen vaihtaa toiseksi. Omavoima pidättää itselleen oikeuden jakaa lisäksi myös muita palkintoja kampanjaan osallistuneille.

Järjestäjän vastuu

Omavoima ei vastaa mahdollisista kilpailuun vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista.

Muut ehdot

Osallistumalla kampanjaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Omavoima varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kampanjan perustellusta syystä.