Sähkölasku sähköisenä

Vaihda sähköiseen laskuun

Omavoiman asiakkaana voit tilata kuukausittain saapuvan sähkölaskun e-laskuna, sähköpostilaskuna, Oma Posti -laskuna, yritysasiakkaan verkkolaskuna ja uusimpana tulokkaana helppona Kivra-laskuna.

E-lasku ja sähköpostilasku

Tilaamalla e-laskun teet  sähkölaskun maksamisesta entistäkin helpompaa ja turvallisempaa sekä samalla säästät luontoa. Suoraan verkkopankkiin saapuva e-lasku on valmiiksi täytetty eräpäivien, viitenumeroiden ja summien suhteen, joten sinun ei tarvitse täyttää niitä enää erikseen. E-laskun voit tilata suoraan omasta verkkopankistasi.

Tarjoamme laskutusvaihtoehtona myös sähköpostilaskua. Voit tilata sähkölaskusi kuukausittain sähköpostiisi pdf-tiedostona ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

OmaPosti

Siirtymällä OmaPostin käyttäjäksi saat kirjeet, laskut ja paketit koottuna yhteen sovellukseen. Laskut ja kirjeet arkistoituvat OmaPosti-sovellukseen ja sovellusta voit käyttää joko omalla älypuhelinsovelluksella tai selainpohjaisena tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Laskun eräpäivän lähestyessä saat eräpäivämuistutuksen suoraan sovellukseen. OmaPosti-palveluun voit tutustua Postin sivuilla >>

Kivra

Kivra-palveluun voit koota tärkeitä asiakirjoja ja laskuja digitaalisessa muodossa helposti. Kivraan on mahdollista vastaanottaa laskuja, asiakirjoja, sopimuksia ja vaikka konserttilippuja. Jatkossa Kivraan voi tallentaa myös ostos- ja takuukuitteja. Kivran avulla voi maksaa laskuja myös läheisen puolesta, jos valtuutukset ovat kunnossa. Iäkkään sukulaisen tai opiskelemaan lähteneen nuoren laskun maksaminen on Kivran kautta helppo hoitaa. Kivra-palvelu toimii OmaPostin tavoin verkkoselaimella tai älypuhelinsovelluksella ja edellyttää sähköistä tunnistautumista.  Lue ohjeet palvelun käyttöönottoon >>

Yritysasiakkaan verkkolasku

Verkkolasku on yritysasiakkaille tarkoitettu sähköinen lasku, joka siirretään automaattisesti laskunlähettäjän järjestelmästä vastaanottajan järjestelmään. Verkkolaskusta tuotetaan myös paperilaskua muistuttava kuvatiedosto, jota voi tarkastella tietokoneen näytöltä. Yritysasiakkaana voit ilmoittaa verkkolaskutustietosi suoraan meille yritysasiakaspalveluun, jonka jälkeen voimme lähettää sähkölaskun verkkolaskuna.