Nimikilpailun säännöt

Omavoiman piirroshahmon nimikilpailu

Omavoiman piirroshahmo tarvitsee nimen ja nimiehdotusten keräämiseksi Omavoima järjestää alkuvuodesta 2022 nimikilpailun. Alla kilpailun viralliset säännöt.

Nimikilpailun säännöt

Kampanjan järjestäjä

Omavoima Oy, Vihtorinkatu 2, 23800 Laitila, Y-tunnus: 2209312-1
Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä kampanja-arvonta liity mitenkään Facebookiin.

Osallistumisoikeus

Nimikilpailun arvontaan osallistuvat kaikki kampanja-aikana 21.1.-15.4.2022 oman nimiehdotuksensa lähettäneet henkilöt. Kampanjaan eivät voi osallitua niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

Kampanja-aika

Kampanja-aika alkaa 21.1.2022 ja jatkuu 15.4.2022 klo 24 saakka. Omavoima voi keskeyttää toistaiseksi voimassa olevan kampanjan ilman erillistä ilmoitusta. Arvonta suoritetaan kampanja-aikana nimiehdotuksen Omavoimalle toimittaneiden kesken. Nimiehdotuksen voi toimittaa Omavoimalle osoitteesta www.omavoima.fi/nimikisa löytyvän lomakkeen kautta tai suoraan sähköpostitse viestinta(a)omavoima.fi
Arvontaan osallistuminen edellyttää ajantasaisten yhteystietojen (sähköposti tai puhelinnumero) liittämistä nimiehdotuksen yhteyteen.

Arvontapalkinto

Kampanja-aikana nimiehdotuksen lähettäneiden kesken arvotaan 26.4.2022 kylpylälahjakortti. Kylpylälahjakortin arvo on 300 euroa (kolmesataa euroa). Lahjakortti on mahdollista valita seuraaviin kylpylöihin Ikaalinen Spa & Resort, Naantali Spa & Hotel tai Scandic Eden Nokia. Voittajan selvittyä Omavoima ottaa yhteyttä arvonnan voittajaan ja voittajan kanssa sovitaan palkinnon toimittamisesta sekä kylpylän valinnasta. Omavoima pidättää oikeuden julkaista voittajan nimen ilman erillistä pyyntöä.

Nimikilpailun palkinnon arvo on 300 euroa. Kampanjan palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä valittua palkintoa voi toimituksen jälkeen vaihtaa toiseksi. Omavoima pidättää itselleen oikeuden jakaa myös muita palkintoja nimiehdotuskisaan osallistuneille. 

Järjestäjän vastuu

Omavoima ei vastaa mahdollisista kilpailuun vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista.

Muut ehdot

Osallistumalla kampanjaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Omavoima varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kampanjan perustellusta syystä. Omavoima pidättää itselleen oikeuden myös olla käyttämättä nimikisan ehdotuksia hahmon lopullisessa nimeämisessä.