Powered by Naps

OMA Aurinkovoima -järjestelmän keskeisten osien kuvaus

Omavoiman asiakkaille tarjolla olevat OMA Aurinkovoima -tuotteet on valittu Napsin pitkäaikaisen kokemuksen perusteella ja ovat kilpailukykyisiä, todettu erittäin laadukkaiksi ja niiden toimitusvarmuus on hyvä. Järjestelmät ovat täydellisiä kokonaisuuksia, ja niiden keskeiset osat ovat aurinkopaneelit, vaihtosuuntaajat eli invertterit ja asennusmekaniikka. Seuraavassa lyhyt kuvaus keskeisistä elementeistä:

Aurinkopaneelit

Järjestelmien aurinkopaneelit ovat tunnettuja korkealaatuisuudesta, erinomaisesta säänkestosta, pitkästä elinkaaresta ja tuottokyvystään. Molempien tarjottujen paneelien takuuehdot ovat yhteneväiset. Naps Solar Groupin valmistama 300 Watin Naps Saana -paneeli on kokoluokassaan yksi tehokkaimpia EU-valmisteisia paneeleita, jonka wattihinta on kilpailukykyinen nykyisillä aurinkosähkömarkkinoilla. Trunsun Solar on yksi maailman johtavia aurinkopaneelivalmistajia ja toimittaa laadukkaita ja kilpailukykyisiä tuotteita suurienkin aurinkosähkövoimaloiden toteutukseen. Naps Solar Systems on auditoinut Trunsun Solarin tuotannon.

Vaihtosuuntaajat

Järjestelmien vaihtosuuntaajat Steca ja SMA ovat maailman johtavia aurinkosähköelektroniikan valmistajia, joiden tuki- ja takuukäytännöt on todettu erittäin toimiviksi. Molemmat yhtiöt kehittävät jatkuvasti uusia tuotteita aurinkosähkötuotannon älykkääseen ohjaamiseen.

Mekaniikka

Ratkaisujen mekaniikaksi on valittu Schletter GmbH:n toimittamat tuotteet. Schletter on innovatiivisten aurinkosähkömekaniikka- ja kevytmetallituotteiden johtava valmistaja, joka kehittää ja valmistaa korkealaatuisia aurinkopaneelimekaniikkajärjestelmiä alumiinista ja teräksestä. Yhtiö on kehittänyt kevytmetallituotteita lähes viidenkymmenen vuoden ajan, vuodesta 1968.

Korkean laadun lisäksi mekaniikan helppo asennettavuus on ollut yksi keskeinen valintaperuste.