Varaudu tuleviin hintoihin - tutustu hintakiinnityksiin

Omaan tulevaan sähkönhintaan voi vaikuttaa tekemällä määräaikaisia hintakiinnityksiä. Rohkaisemme asiakkaitamme kokeilemaan Priiman Live -palvelun mahdollisuuksia ja arvomme kampanjaluontoisesti kaikkien keväällä hintakiinnityksiä tehneiden kesken päivittäistavaraketjujen lahjakortteja. Hintaa voi kiinnittää omien toiveiden mukaan 3-24 kk ajalle ja tehdyn hintakiinnityksen pituudella ei ole väliä kampanjaosallistumisen kannalta. 

Huomaathan, että tehtyä hintakiinnitystä ei voi perua ja hintakiinnityksen ajaksi sopimus muuttuu määräaikaiseksi. 

Hintakiinnityksen lisäksi Priima-sopimuksessa laskutushintaan vaikuttaa sähkönkulutuksen ajoitus. Jos käytät sähköä pääasiassa silloin, kun se on suhteessa muihin tuntihintoihin edullista eli yöllä tai erityisen tuulisina päivinä, laskee koko kalenterikuun aikana keskimäärin maksamasi yksikköhinta (snt/kWh). Tällöin kulutusvaikutuksesi on keskihintaa laskeva. Priima-asiakkaana voit seurata kulutusvaikutusta itse parin päivän viiveellä Live-palvelusta.

Kampanja-aika alkoi 1.3.2023. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki Omavoiman Priima-asiakkaat, jotka ovat tehneet yhden tai useamman hintakiinnityksen maalis-, huhti- ja/tai toukokuun aikana. Voit lukea kampanjan tarkat säännöt alta.

Kampanjan säännöt

Kampanjan järjestäjä

Omavoima Oy, Vihtorinkatu 2, 23800 Laitila, Y-tunnus: 2209312-1
Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä kampanja-arvonta liity mitenkään Facebookiin.

Osallistumisoikeus ja palkinto

Kampanjaan osallistuvat automaattisesti kaikki Omavoiman Priima-sopimuksella olevat kotitalousasiakkaat, jotka ovat tehneet yhden tai useamman hintakiinnityksen maalis-, huhti- ja/tai toukokuun aikana.

Kampanjan palkintona arvotaan kolme (3) päivittäistavarakaupan lahjakorttia. Kampanjan palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Omavoima saa julkaista kampanjan voittajien etunimet ja asuinpaikkakunnat ilman erillistä ilmoitusta.

Kampanjaan eivät voi osallistua Omavoiman työntekijät tai henkilöt, jotka ovat muuten osallistuneet kampanjan valmisteluun.

Kampanja-aika

Kampanja-aika alkoi 1.3.2023 klo 00 ja jatkuu 31.5.2023 klo 24 saakka. Kampanja-aikana kiinnityksen/kiinnityksiä tehneiden asiakkaiden joukosta arvotaan kolme (3) asiakasta kuukausikohtaisesti. Asiakkaan ei tarvitse ilmoittautua kampanjaan erikseen.

Omavoima voi keskeyttää toistaiseksi voimassa olevan kampanjan ilman erillistä ilmoitusta.

Järjestäjän vastuu

Omavoima ei vastaa mahdollisista kilpailuun vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista.

Muut ehdot

Osallistumalla kampanjaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Omavoima varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kampanjan perustellusta syystä.