Aurinkopaneelikampanjan arvonta

Aurinkopaneelitarjouspyyntöjen kylpyläloman arvonta

Arvonnan säännöt

Kampanjan järjestäjä

Omavoima Oy, Vihtorinkatu 2, 23800 Laitila, Y-tunnus: 2209312-1
Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä kampanja-arvonta liity mitenkään Facebookiin.

Osallistumisoikeus

Kylpyläloman arvontaan osallistuvat kaikki kampanja-aikana 8.5.-31.7.2023 oman aurinkopaneelitarjouspyynnön lähettäneet henkilöt. Kampanjaan eivät voi osallistua niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

Kampanja-aika

Kampanja-aika alkaa 8.5.2023 ja jatkuu 31.7.2023 klo 24 saakka. Omavoima voi keskeyttää toistaiseksi voimassa olevan kampanjan ilman erillistä ilmoitusta. Arvonta suoritetaan kampanja-aikana aurinkopaneelien tarjouspyynnön Omavoimalle toimittaneiden kesken. Tarjouspyynnön voi tehdä Omavoimalle omien sivujen yhteydenottolomakkeen tai mitoituslaskurin kautta tai suoraan sähköpostitse aurinkosahko(a)omavoima.fi

Arvontapalkinto

Kampanja-aikana tarjouspyynnön lähettäneiden kesken arvotaan elokuussa 2023 Hotel & Spa Resort Järvisydämen lahjakortti. Lahjakortin arvo on 400 (neljäsataa) euroa. Voittajan selvittyä Omavoima ottaa yhteyttä arvonnan voittajaan ja voittajan kanssa sovitaan palkinnon toimittamisesta. Omavoima pidättää oikeuden julkaista voittajan nimen ilman erillistä pyyntöä.

Kampanjan palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä valittua palkintoa voi toimituksen jälkeen vaihtaa toiseksi. 

Järjestäjän vastuu

Omavoima ei vastaa mahdollisista kilpailuun vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista.

Muut ehdot

Osallistumalla kampanjaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Omavoima varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kampanjan perustellusta syystä.