Kivra-palvelulla laskut digitaalisessa muodossa

Tee elämäsi helpoin ilmastoteko - vastaanota seuraava laskusi digitaalisesti Kivralla

Kehitämme Omavoimalla aktiivisesti digitaalisia palvelukanaviamme ja tarjoammekin nyt helpon, turvallisen ja ilmastoystävällisen kanavan asioida kanssamme. Olemme ottaneet käyttöön digipostipalvelu Kivran, jolla voi lähettää ja vastaanottaa ilmastokompensoitua digipostia.

Kivra on ilmainen digipostipalvelu, joka kokoaa kaikki tärkeät dokumentit yhteen helppokäyttöiseen ja turvalliseen paikkaan. Kun otat Kivran käyttöön, saat jatkossa laskumme paperipostin sijaan sähköisesti ja teet näin osaltasi arjen ekoteon. Vaihtamalla paperiasioinnin digitaaliseen, vähenevät paperin, painatuksen ja kuljetuksen aiheuttamat päästöt.

Kivralla laskujen vastaanottaminen, maksaminen ja arkistointi sujuu helposti joko mobiilisti tai tietokoneeltasi. Saat aina viestin uuden laskun saapuessasi Kivraasi ja kolme päivää ennen laskun eräpäivää. Palvelun avulla voit myös sujuvasti hoitaa lähimmäisesi maksuasioita, kun jaatte Kivra-palvelun toistenne kanssa.

Vaihda paperilaskusi sähköiseen ja vietä huoleton kesä!

Kesä- ja loma-aikaan sähköiset palvelut helpottavat elämää, sillä voit vastaanottaa, maksaa ja arkistoida laskut missä vain oletkin. Digitaalinen posti saapuu paperipostia nopeammin perille ja kulkee mukanasi kesälläkin, joten sinä voit keskittyä huolettomaan kesänviettoon!

Kivrassa laskusi ja muut tärkeät dokumenttisi ovat helposti luettavassa ja käsiteltävässä muodossa. Laskut voi myös maksaa suoraan palvelusta ja ne arkistoituvat kätevästi lähettäjäyrityksen omaan kansioon.

Näin saat Kivran käyttöön:

1. Lataa ilmainen Kivra-sovellus puhelimeesi tai mene osoitteeseen kivra.fi

2. Rekisteröidy verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella

3. Valmista! Saat seuraavan laskusi sähköisesti Kivraan

Usein kysyttyä Kivra-palvelusta

Miten Kivra toimii?
Henkilön rekisteröidyttyä Kivraan saa hän jatkossa automaattisesti Kivraa käyttäviltä yrityksiltä laskut ja muut asiakirjat Kivran digitaaliseen postilaatikkoon seuraavasta kirjeen toimituksesta alkaen. Vain ne yritykset, joiden asiakkaana kyseinen Kivraan rekisteröitynyt henkilö on voivat toimittaa digitaalista postia henkilön Kivra-postilaatikkoon.

Muuttuvatko nykyiset e-laskuni Kivra-laskuiksi?
Laskut ja dokumentit, jotka ovat aikaisemmin saapuneet henkilölle joko paperisena tai sähköpostitse saapuvat jatkossa automaattisesti sähköisessä muodossa Kivraan. E-laskut eivät muutu Kivraan saapuviksi laskuiksi. Jos Kivran käyttäjä haluaa keskittää myös E-laskut Kivraan saapuviksi laskuiksi voi hän halutessaan purkaa E-laskusopimuksen, jonka jälkeen kyseisen lähettäjän laskut saapuvat jatkossa henkilön Kivraan.

Voinko valita miltä yrityksiltä vastaanotan Kivra-postia?
​Mikäli ei toivo tietyn yrityksen lähettävän Kivraan digitaalista postia voi kyseisen yrityksen käydä estämässä oman Kivran ‘Lähettäjäyritykset’ -osiossa klikkaamalla kyseisen yritys aktiivisuuspalkin pois päältä.

Lue kaikki usein kysytyt kysymykset Kivra-palvelusta Kivran omilta sivuilta >>